Ouders op school voor gastles recht

doortrudo weekendschool

Ouders op school voor gastles recht

Officier van Justitie Marius T. Gerritsen verzorgde al weer voor het derde jaar op rij, een gastles recht voor ouders. Ook dit jaar weer een groot succes. Met rode wangen en vol enthousiasme komen de ouders na 3 uur uit de collegezaal. ‘Dit mogen jullie vaker organiseren. Wat leerzaam en interessant!’ en ‘Volgende keer neem ik ook mijn oudere kinderen mee’.  Dit zijn de reacties die worden gegeven.
We organiseren deze gastles om ouders te laten ervaren wat hun kinderen iedere zondag bij de Weekendschool meemaken. Een Weekendschool voor de ouders. Vanaf volgend jaar maken we er een openbare gastles van, voor heel Eindhoven. Zodat iedereen de kans krijgt om een dag te ervaren wat het betekent om Weekendschoolleerling te zijn.
Een buitenkans!
Want wie is er nou normaal gesproken in de gelegenheid om alle denkbare vragen te stellen aan een Officier van Justitie?

trudo weekendschool contributor