Een nieuw schooljaar. De kop is er af!

doortrudo weekendschool

Een nieuw schooljaar. De kop is er af!

Inmiddels zijn we gestart met het nieuwe schooljaar van de Weekendschool.
De jaaropening was gevuld, met mini-lessen door enthousiaste gastdocenten, een wervelde start.
Onze leerlingen kregen in een carrousel van drie workshops les in perspectief tekenen bij het thema Wonen, goochelen met cijfers bij Wetenschap & Techniek en speelden een korte rechtszaak na bij het thema Recht.

Voor de ouders boden we een speciale leerervaring aan, dit jaar was kinderarts Edwin Knots de gastdocent voor de ouders.

Er was een heel team van VMBS advocaten, ze verzorgden een workshop Recht en ondersteunden gedurende de hele dag.

Marijn Wittevrongel was er vanuit architectenbureau de Loods.  Hij verzorgde een workshop Perspectief tekenen.

Onze vaste gastdocenten Eric Lingers en Wouter Wetzels verzorgden een workshop in het thema Wetenschap & Techniek.

Dank aan alle gastdocenten, de fotograaf en alle vrijwilligers voor deze geslaagde dag!

trudo weekendschool contributor