Kom naar één van onze infomomenten

doortrudo weekendschool

Kom naar één van onze infomomenten

Wil jij leerling worden bij de Weekendschool? Kom dan naar één van onze infomomenten! Daar hoor je alles over de Weekendschool en hoe je jezelf kunt inschrijven.

Er zijn vier infomomenten waar je naar toe kunt komen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Maar dat mag natuurlijk wel. Mail naar stienvandeijk@trudoweekendschool.nl of bel 040-2359843

In september starten we met een nieuwe klas. Met kinderen uit heel Eindhoven die dan in groep 7 zitten. Is er iemand bij jou in de klas geweest om te vertellen over de Weekendschool en wil je je nu graag inschrijven?

Kom dan vooral naar één van onze infomomenten. Hier vertellen we jou en je ouder(s) alles over de Weekendschool. Ook vertellen we je dan hoe je jezelf kunt inschrijven voor de nieuwe klas. Wil je eerst wat meer informatie, dan mag je ook mailen of bellen.

De informatiemomenten

Zondag 10 juni
14.45uur

Donderdag 14 juni