De vakantie is begonnen!

doortrudo weekendschool

De vakantie is begonnen!

Afgelopen zondag kregen leerjaar 1 en 2 hun rapporten van de Weekendschool. Voor hen begint nu een welverdiende vakantie. Er is het afgelopen jaar hard gewerkt en gelukkig is er voor komend schooljaar weer veel te leren.

Het afgelopen schooljaar hebben wij weer veel hulp gekregen uit verschillende hoeken; inspirerende gastdocenten, verrassende vrijwilligers en fantastische sponsoren. Volgend jaar gaan we uitbreiden; we zijn dus op zoek naar nóg meer hulp. We zoeken onder andere begeleiders, vrijwilligers en gastdocenten!

Lijkt het jou leuk om mee te helpen bij de Weekendschool? Stuur dan even een mailtje naar noortjevanderpalen@trudoweekendschool.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over de auteur

trudo weekendschool contributor