Helpende handen gezocht!

doortrudo weekendschool

Helpende handen gezocht!

Trudo Weekendschool gaat weer van start!
De Trudo Weekendschool is een ‘school’ voor leergierige kinderen uit Eindhoven die gemotiveerd zijn om hun perspectief te verbreden en in zichzelf te investeren. Het is een school die kinderen uitnodigt om verder te kijken, meer te vragen, meer te dromen en meer te durven. We willen onze leerlingen graag een extra kans bieden om kennis te maken met de wereld om hen heen. De kinderen komen hiervoor 3 jaar op zondag naar school. In september starten er weer zo’n 90 leerlingen aan een fris, nieuw schooljaar maar niet zonder jouw hulp!

De Weekendschool vraagt hulp
Voor komend schooljaar (vanaf september 2018) zijn we op zoek naar begeleiders en gastdocenten voor onze Weekendschool.
Als begeleider ondersteun je de jaarcoördinator (de groepsleerkracht) en de gastdocent. Iedere zondag zijn er begeleiders die de dag begeleiden met diverse werkzaamheden. Zo help je mee tijdens de lessen, richt je de lokalen mee in, ontvang je de leerlingen bij aankomst of begeleidt je bijvoorbeeld kleine groepjes leerlingen. Als begeleider van De Weekendschool ben je van voor onze leerlingen van onschatbare waarde!

Je kunt als begeleider zelf aangeven hoeveel zondagen je wilt helpen. Omdat we je aan een vaste groep koppelen vragen we wel een minimale beschikbaarheid van 5 zondagen per jaar.

Als gastdocent aan de slag? Als gastdocent geef je samen met de jaarcoördinator  een (of meerdere) boeiende lessen om onze leerlingen kennis te laten maken met jouw vakgebied.

Heb jij interesse om als gastdocent bij de Trudo Weekendschool ingezet te worden? Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen professionals die het leuk vinden om hun kennis en kunde te delen en zo de Trudo Weekendschool vooruit te helpen.

Ben je enthousiast over de Weekendschool en zou je ons willen helpen met het verder ontwikkelen en organiseren van onze school?
We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken. Email: noortjevanderpalen@trudoweekendschool.nl

trudo weekendschool contributor