Helpende handen gezocht!

doortrudo weekendschool

Helpende handen gezocht!

De Trudo Weekendschool is een ‘school’ voor leergierige kinderen uit Eindhoven die gemotiveerd zijn om hun perspectief te verbreden en in zichzelf te investeren. Het is een school die kinderen uitnodigt om verder te kijken, meer te vragen, meer te dromen en meer te durven. We willen onze leerlingen graag een extra kans bieden om kennis te maken met de wereld om hen heen. De kinderen komen hiervoor 3 jaar op zondag naar school. Iedere zondag hebben we 50-60 leerlingen in huis.

We bieden ze een topprogramma maar het liefst met jouw hulp!

De Weekendschool vraagt hulp

We zijn altijd op zoek naar begeleiders en gastdocenten voor onze Weekendschool.

Als begeleider aan de slag?

Als begeleider ondersteun je de jaarcoördinator (de groepsleerkracht) en de gastdocent. Iedere zondag zijn er begeleiders die allerlei werkzaamheden oppakken. Zo help je mee tijdens de lessen, richt je de lokalen mee in, ontvang je de leerlingen bij aankomst of begeleid je bijvoorbeeld kleine groepjes leerlingen. Als begeleider van De Weekendschool ben je voor onze leerlingen van onschatbare waarde!

Je kunt als begeleider zelf aangeven hoeveel zondagen je wilt helpen. Omdat we je aan een vaste groep koppelen vragen we wel een minimale beschikbaarheid van 5 zondagen per jaar.

Als gastdocent aan de slag?

Als gastdocent geef je samen met de jaarcoördinator een (of meerdere) boeiende lessen om onze leerlingen kennis te laten maken met jouw vakgebied. Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen professionals die het leuk vinden om hun kennis en kunde te delen en zo onze leerlingen vooruit te helpen.

Ben je enthousiast over de Weekendschool en zou je ons willen helpen met het verder ontwikkelen en organiseren van onze school? Dat kan ook!

Heb je secretariële vaardigheden, van harte welkom!

We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken. Email: margahermes@trudoweekendschool.nl

trudo weekendschool contributor