Rapporten en certificaten

doortrudo weekendschool

Rapporten en certificaten

Zondag 26 juni was de laatste bijeenkomst van het schooljaar. Alle leerlingen kregen na een jaar hard werken hun rapport. Voor onze tweedejaars lag er een hard-voor-gewerkt certificaat klaar!
De rapportuitreiking is een mooi moment om samen terug te kijken naar het afgelopen jaar. De hele zaal zit vol met broertjes, zusjes, ouders en (over)grootouders. Met een persoonlijk woordje over iedere leerling en een aantal presentaties van de leerlingen, was het een erg leuke bijeenkomst.

Dit jaar hebben leerjaar 1 en 2 veel verschillende thema’s behandeld. Design, theater, wetenschap en techniek, journalistiek, ondernemerschap, geneeskunde, kunsten en wonen en recht kwamen onder andere voorbij. Maar ook het thema veiligheid met een bezoek aan de brandweer en het maken van een elektronisch schakelbord was erg leerzaam. We hebben programmeren opgenomen in het programma en leerjaar 2 heeft daar de eerste proefles al van mogen testen!

trudo weekendschool contributor