Het schooljaar is gestart!

doortrudo weekendschool

Het schooljaar is gestart!

Het schooljaar van de Weekendschool is begonnen. Tijdens de jaaropening afgelopen zondag is het jaar officieel gestart. Leerlingen uit alle leerjaren waren bij deze dag aanwezig. Ook de ouders waren erbij.

De dag werd gestart met een woordje van de directeur en een daverend applaus voor de 14 leerlingen die deze dag hun diploma in ontvangst mochten nemen.

Abdumaalik, Alan, Ayuub, Dirk, Ella, Fatma, Jaap, Mohamed, Nova, Rawan, Sohaib en Ulas hebben drie jaar lang extra lessen gevolgd op de zondag en in de vakanties. Ze hebben ontzettend hard gewerkt en iedere les samen tot een succes gemaakt. Hun motto Work Hard, Be Nice past dan ook perfect bij de groep.

Na de diploma uitreiking zijn de leerlingen van leerjaar 1,2 en 3 gestart met een workshopcarroussel. In drie korte lessen maakten ze kennis met de politie, een kunstenaar en een theatermaker. Voor de ouders was er een speciale gastles verzorgd door advocatenkantoor VMBS.

Schooljaar 2018-2019 is feestelijk en leerzaam afgetrapt!

Over de auteur

trudo weekendschool contributor