Weet jij het al? Wat?

doorMarga

Weet jij het al? Wat?

Wat je later wilt worden?
Wil jij op een LEUKE manier leren voor je TOEKOMST in het weekend? Zit je in groep 7? Vind je het leuk om samen met andere kinderen op avontuur te gaan?

Schrijf je nu in voor het nieuwe schooljaar. GRATIS.

Open inschrijving woensdagmiddag 21 augustus. Wij zitten klaar op Strijp-S, Torenallee 34, op de 6de etage van de Apparatenfabriek.   Geen afspraak nodig. Je kunt zo binnenlopen. Je kunt ook bellen om een andere afspraak te maken: 040 2359820

8 redenen om naar de Weekendschool te gaan:

  1. je investeert in je toekomst
  2. uitdagende lessen en thema’s
  3. je leert leuke beroepen kennen
  4. je maakt er nieuwe vrienden
  5. les van professionele gastdocenten
  6. begeleiding door ervaren leerkrachten
  7. je leert samenwerken en presenteren
  8. goede stagecontacten voor later

Dokter. Journalist. Advocaat. Wat wil je later worden? Weet je het al? Of wil je eerst eens kijken wat je allemaal kunt worden? De Weekendschool biedt jou die kans! Wil jij ontdekken wat je interessant en leuk vindt? En kennismaken met heel veel beroepen?
Dan is de Weekendschool iets voor jou!

De Trudo Weekendschool is een gratis school voor leergierige en gemotiveerde leerlingen. Op de Weekendschool in Eindhoven kunnen kinderen vanaf groep 7 kennismaken met interessante beroepen en vakgebieden. Niet via schoolboeken, maar in het echt! Enthousiaste professionals vertellen met passie over hun vak en de wereld daaromheen.

Zo zorgen wij dat iedere lesdag als een schoolreisje voelt!

 

 

 

 

 

Over de auteur

Marga administrator