We bestaan 10 jaar! Feestje!

doorMarga

We bestaan 10 jaar! Feestje!

Aanstaande zondag 22 september staan we er echt bij stil.  Met een feestje en een woordje en natje en een droogje. Samen met leerlingen, ouders, gastdocenten, vrijwilligers, oud-leerlingen, supporters, fans, bondgenoten, sponsoren, goede-doelen-fondsen, helpende handen, meedenkers, kartrekkers, collega’s en al die zich betrokken voelt en denkt: ‘dit is ook mijn clubje.’

We hebben een beroepenmarkt, de diploma-uitreiking van leerjaar 3, een theatervoorstelling gemaakt door leerlingen samen met professionele theatermakers en een officieel deel met allerlei sprekers; gastdocent Edwin Knots, oud-leerling Juul Damen en wethouder Stijn Steenbakker.

We vieren die dag bij RINO Zuid te Eindhoven.

 

Over de auteur

Marga administrator