Voetbal Clinic in het PSV-Stadion

doorMarga

Voetbal Clinic in het PSV-Stadion

Hoe voelt dat nou om een profvoetballer te zijn?
Onze leerlingen mochten het beleven tijdens een voetbal clinic van PSV Soccer School in het stadion!

Een dag om nooit meer te vergeten!

De leerlingen van leerjaar 1 en 2 hadden een wel heel bijzondere afsluiting van het schooljaar! Want wanneer krijg je nou de kans om op het grote veld in het PSV-stadion een professionele voetbaltraining te krijgen?

De trainers van PSV Soccer School hebben de leerlingen door middel van verschillende oefeningen laten ervaren dat een voetbaltraining niet alleen hard werken is, maar ook nog eens super leuk!Met grote dank aan ASML en PSV om deze dag mogelijk te maken.

Hoe bijzonder deze ervaring was, is terug te lezen in het artikel dat het ED hierover plaatste in de krant en op hun website:

Marga administrator