Kom je helpen?

We zijn altijd op zoek naar mensen die samen met ons de Weekendschool verder willen ontwikkelen en een die een directe bijdrage willen leveren aan het lesprogramma op zondag!

Wat bieden we?
Wij bieden een leuke en interessante plek om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen uit groep 7, 8 en de brugklas? Als je maatschappelijk betrokken bent en je wilt graag een bijdrage leveren, biedt de Weekendschool een plek waar je heel erg welkom bent.

Heb je tijd om een klus voor ons te doen of zou je je voor langere tijd willen inzetten? Lijkt het je leuk om op de zondagen onderdeel uit te maken van het team van de dag? Je bent dan in contact met de leerlingen en draagt direct bij aan het soepel laten verlopen van de lesdag. Je bent van harte welkom om ons team van professionals en vrijwilligers te komen versterken.

We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken. Wij bieden de leerlingen een thematisch programma op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij en wetenschap. Daarnaast is er aandacht voor het ontwikkelen van persoonlijke en sociale vaardigheden. Op de Trudo Weekendschool krijgen de leerlingen les van gastdocenten. Dit zijn vakexperts die met passie komen vertellen over hun beroep en hun weg daar naar toe. Ze geven de leerlingen de kans om te proeven aan het beroep en geven de leerlingen de ruimte om alles te vragen wat in ze op komt.

Begeleiders
Voor ieder schooljaar zijn we hard op zoek naar begeleiders. Als begeleider ondersteun je de jaarcoördinator (de groepsleerkracht) en de gastdocent. Iedere zondag zijn er begeleiders in huis die helpen om de dag soepel te laten verlopen. Als begeleider heb je diverse werkzaamheden. Zo help je mee tijdens de lessen en je ondersteunt de gastdocenten. Ook richt je de lokalen mee in, ontvangt de leerlingen bij aankomst, helpt ze met de lunch, je begeleidt soms kleinere groepjes, helpt opruimen en evalueert na afloop van de les met het team. Als begeleider van de Weekendschool ben je voor onze leerlingen van onschatbare waarde!

Uren
Onze voorkeur gaat uit naar vaste begeleiders. Daarom vragen we van vrijwilligers een minimale bijdragen van 5 zondagen per studiejaar. Deze zondagen worden in overleg gepland. Tijden van 9.30 tot 15.30.

Email: lisa@trudoweekendschool.nl
Telefoon: 0402359820 / 0655326827