Kom je lesgeven?

We zijn altijd op zoek naar mensen die samen met ons de Weekendschool verder willen ontwikkelen en die een directe bijdrage willen leveren aan het lesprogramma op zondag!

Bekijk huidig vacature aanbod: Vacature klassendocent per sept 2021

De Weekendschool wordt gerealiseerd door een klein team van betaalde onderwijsprofessionals aangevuld met een veel grotere groep van onbezoldigde gastdocenten, vrijwilligers en begeleiders (75-100 per jaar).

Algemeen

Wij bieden de leerlingen een thematisch programma op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij en wetenschap. Daarnaast is er aandacht voor het ontwikkelen van persoonlijke en sociale vaardigheden. Op de Trudo Weekendschool krijgen de leerlingen les van gastdocenten. Dit zijn vakexperts die met passie komen vertellen over hun beroep en hun weg daar naar toe. Ze geven de leerlingen de kans om te proeven aan het beroep en geven de leerlingen de ruimte om alles te vragen wat in ze op komt. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar gedreven gastdocenten. Heb je interesse om als gastdocent bij de Trudo Weekendschool ingezet te worden? Wij gaan graag het gesprek aan met bevlogen professionals die het leuk vinden om hun kennis en kunde te delen en zo de Trudo Weekendschool vooruit te helpen.

Wat bieden we?
Wij bieden een leuke en interessante plek om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Als je maatschappelijk betrokken bent en je wilt graag een bijdrage leveren, biedt de Weekendschool een plek waar je heel erg welkom bent.

Meer weten?
Ben je enthousiast over de Weekendschool en heb je tijd om een gastles te geven ? Lijkt het je leuk om op de zondagen onderdeel uit te maken van het team van de dag? Je bent dan in contact met de leerlingen en draagt direct bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Je bent van harte welkom om ons teamĀ  te komen versterken.

We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken.

Email: marga@trudoweekendschool.nl
Telefoon: 0402359820 / 0629516493