Geannuleerd ivm Corona / Gelukszoekers gezocht

Elke zondag een zondagskind zijn?
Gelukkig worden van een extra dag school?
Nieuwsgierig zijn als hobby?

Schrijf je in voor onze workshop en ervaar zelf wat onze leerlingen elke zondag ervaren.
Zondag 22 maart, van 13.00 – 15.00 uur
Torenallee 34, 6de etage van de Apparatenfabriek op Strijp-S
Er is plaats voor 25 nieuwsgierige mensen, aanmelden doe je door een mail te sturen naar: marga@trudoweekendschool.nl

Inhoud workshop: Gedurende 2 uur word je ondergedompeld in een mix van activiteiten, minicolleges, wetenschappelijke bevindingen en een interview met oud-leerlingen.

Achtergrondinformatie:
Wij zijn een plek waar nieuwsgierige kinderen tussen de 10-14 jaar op zondag naar toe kunnen komen.
Ze krijgen een bredere kijk op de wereld en ze oefenen met persoonlijke en sociale vaardigheden.

Gastdocenten uit alle hoeken en gaten van het beroepenspectrum komen onze leerlingen informeren en inspireren. Bijvoorbeeld..  in gesprek met een rechter, oefenen met het geven van een injectie met een verpleegster, in discussie over politiek met een politicus.

Gratis toegang! #wordjeallerbestezelf #motivatie #nieuwsgierig #trudoweekendschool